Heijmans

ZEG JE WIENER, DAN ZEG JE WATER!

We stellen graag een nieuwe Amsterdamse plek aan je voor. Een plek voor pioniers die er niet vies van zijn om luxe en vrijheid te combineren met diversiteit. Een unieke plek, omdat je hier in het centrum van de stad op eigen grond van het comfort van nieuwbouw geniet. En dan ook nog eens aan het water waar je je sloep afmeert aan je eigen steiger. Wij noemen het al ‘het best bewaarde geheim van Amsterdam’. Het ontdekken meer dan waard.

We heten je dan ook van harte welkom op Oostenburg. Een van de stoere Oostelijke Eilanden waar nieuwbouwproject Wiener en Co op zoek is naar tweeverdieners, singles, gezinnen met kinderen en 55-plussers die bewust kiezen voor eigenwijze buren, wonen aan het water en een diverse en dynamische woonomgeving. Nieuwe bewoners die invulling willen geven aan de wijk en dit groene en waterrijke stuk Amsterdam vol trots in hun hart sluiten. Iets wat wij tijdens het ontwerptraject en door samenspraak met de buurt absoluut hebben gedaan!

Menno Molenaar
Terra Ontwikkeling

Terra Ontwikkeling C.V. is een samenwerkingsverband
tussen NIBC en Heijmans Vastgoed B.V.

Heijmans Vastgoed B.V. is tevens de ontwikkelaar van Het Funen, een intiem en autovrij woongebied op steenworp afstand van Wiener&Co. Dit plan heeft zowel de Gouden Piramide als de Amsterdamse Nieuwbouwprijs gewonnen.

7_2.boot-rood-900x620
Site by Alsjeblaft!